LID WORDEN

ALKMAARS WACHTERSGILDE

Zonder onze sponsoren is het onmogelijk jaar na jaar inspirerende vieringen te organiseren. Hieronder ziet u wie onze sponsoren, tezamen het Wachtersgilde uitmakend, zijn. Daarnaast gaat onze speciale dank uit naar alle begunstigers, de Poirterij der Stede van Alckmaer, Stedelijk Museum Alkmaar, Taqa Theater de Vest en de Gemeente Alkmaar.

magazine 2020   magazine 2021  

Word sponsor  

Ontzet vieren is iets wat we in Alkmaar al ruim 150 jaar doen. De viering is niet meer weg te denken en daar is de 8 October Vereeniging “Alkmaar Ontzet” trots op. Wie betrokken is bij de stad, benadrukt dat door de Vereeniging te sponsoren. Met veel exposure en toegang tot exclusieve evenementen. De sponsorbijdragen zijn een wezenlijk onderdeel van de 8 Octoberviering. Zonder de sponsors kunnen we het feest simpelweg niet vieren in de omvang en aankleding die je gewend bent. Met het sponsorschap toont je bedrijf de binding met de historische stad Alkmaar!

Heeft u interesse om toe te treden tot het Alkmaars wachtersgilde?

Word sponsor  


TORENWACHTERS


POORTWACHTERS


SCHILDWACHTERS

Schildwachter

Sponsoring voor tenminste €250,- per jaar De vereniging maakt een reclamebord (120 x 60 cm) met je naam en logo en toont dat gedurende de feestelijkheden op verschillende plaatsen met grote bezoekersaantallen. Dit contract wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd, tenzij er schriftelijk wordt opgezegd voor 1 januari van het nieuwe jaar.

Poortwachter

Sponsorschap, ten minste € 810,- per jaar. Als Poortwachter ontvang je alle voordelen van de Schildwachter. En daar bovenop wordt regelmatig het bedrijfslogo getoond op een mobiel dagledscherm dat tijdens de viering in de nabijheid van diverse belangrijke evenementen zichtbaar aanwezig is. Een enorme exposure dus! En je bent met maximaal 2 personen gast van het gemeentebestuur voor de lunch op het stadhuis en bij de herdenkingsplechtigheid in de Grote Kerk.

Torenwachter

Topsponsorschap, ten minste € 1.250,- per jaar. Voor dit bedrag krijg je naast alle voordelen van de Poortwachter, twee keer zoveel exposure op het dagledscherm, een uitnodiging voor het sponsordiner voor twee personen in een sfeervolle locatie en een advertorial in social media.

Burchtwachter

Ons premium sponsorpakket voor minimaal € 1.573,- per jaar. Naast alle voordelen van de Torenwachters, krijg je drie keer zoveel exposure op het eerdergenoemde dagledscherm en via onze social media. Daarnaast is de vermelding in de uitingen, waaronder die van Rodi Media, minimaal drie keer groter. Bij de Sponsorborrels is er de mogelijkheid om jouw organisatie extra voor het voetlicht te brengen door bijvoorbeeld een bedrijfsbezoek of bedrijfspitch.

ALKMAARDERS OPGELET!

Word ook lid van de 8 October Vereeniging!

AANMELDEN  

vraag of opmerking?

E-mail

info@8october.nl

Postadres

8 October Vereeniging Alkmaar Ontzet
Postbus 3068
1801 GB Alkmaar

IBAN

NL78RABO0396422713

Hosting door SQR.nl

Digital Marketing door digitopa.nl

Info

{{msg.body}}

×