Alkmaarsche Scheurkalender

sep, 2022

Alkmaarsche Scheurka

 

lender

Het eerste collector’s item van 450 jaar Alkmaar Ontzet!

De Alkmaarsche Scheurkalender 1573 – 2023

ALLEEN VOOR LEDEN!
Nú te bestellen voor €8,10 (alleen voor de eerste 1573 leden, winkelprijs €15,73)

Hier te Bestellen  –>> https://8october.nl/scheurkalender

Heb je de scheurkalender besteld? dan wil je deze natuurlijk ook in bezit krijgen. Op onderstaande momenten kun je de scheurkalender ophalen:

Zaterdag 24 september van 13.00 – 16.00u in het Stedelijk Museum Alkmaar
Zondag 25 september van 13.00 – 16.00u in het Stedelijk Museum Alkmaar
Zaterdag 8 oktober van 12.00 – 16.00 bij de stand van de 8 October Vereeniging bij de Grote Kerk

Neem je betalingsbewijs en/of bewijs van lidmaatschap mee bij het ophalen.

Helden en burgers
De kalender brengt het verhaal van Alkmaar en de Victorie tot leven! Je voelt de spanning langzaam maar zeker oplopen, dag voor dag. Je leert alle hoofdrolspelers kennen – helden in en buiten de stad – en ook het dagelijks leven van de gewone burger in de stad en van de buitenpoorters.

Barstensvol weetjes
De Alkmaarsche Scheurkalender zit barstensvol weetjes: dramatische gebeurtenissen, brieven over en weer, eten en drinken, kleding en muziek, wat voor werk deed men in de stad, welke markten werden er gehouden enz. enz. Na een jaar weet jij alles over het Alkmaar van 1573!

Eenmalige actieprijs
De eerste 1573 leden die hier een Alkmaarsche Scheurkalender bestellen, betalen slechts €8,10! Je krijgt ‘m dan zodra hij in het najaar van de persen rolt. Informatie hierover volgt later. Extra kalenders koop je voor €15,73 bij verkooppunten in de gemeente Alkmaar. Het leukste cadeau voor Sinterklaas en Kerstmis!

* De Alkmaarsche Scheurkalender is ontwikkeld door Alkmaarders Ed Boogaard en Martin van Elmpt. Twee geschiedenisliefhebbers, tekstmakers en gek van scheurkalenders. De 8 October Vereeniging steunt dit initiatief met deze speciale ledenactie en met aandacht op social media en in de lokale pers.

Deel via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp