Team Burgemeesters Alkmaarse Kennisquiz 2021

okt, 2021

Team Burgemeesters Alkmaarse Kennisquiz 2021

Heb jij je KennisQuiz-team al rond? Burgemeester Anja Schouten wél!
Meespelen met de Alkmaarse KennisQuiz is het leukste wat je aanstaande vrijdagavond, 8 oktober, kunt doen. En je concurrentie is al behoorlijk indrukwekkend! Langzaam wordt duidelijk welke teams staan te trappelen om online of in de Grote Kerk te strijden om de eer en de mooie prijzen.

Welke teams zijn al bekend?
Bekend is dat de volgende teams in ieder geval vanuit de Grote Kerk gaan meespelen. Het team ‘Winnaars 2020’, dat moet een sterk team zijn. Maar vlak ook het team ‘Voedselbank’ en het team ‘Alkmaarse Kaasdragers’ niet uit. Verder lijkt het erop dat er ook een team ‘Spanjaarden’ aanwezig zal zijn. Die hebben lef! En het meest spannende team hebben we dan nog niet genoemd. Wat denk je van het ‘Burgemeesters Team’… Jazeker! Burgemeester Anja Schouten heeft Emile Roemer, Piet Bruinooge  en Marie van Rossen gestrikt! Ook zij zullen in de Grote Kerk hun kennis over Alkmaar testen. Vallen ze genadeloos door de mand, breken ze onder de enorme stress of gaan ze met de eer strijken? Vrijdagavond weten we het!

Om welke prijzen wordt er gestreden?
Meespelen is echt ONTZETtend leuk. En niet in de laatste plaats om de te winnen prijzen. De hoofdprijs is een diner en overnachting bij The Fallon Hotel Alkmaar! Eindelijk met je maten het gevang in, om er de volgende ochtend uitgeslapen weer te vertrekken! 

Ook is er een arrangement AZ-Utrecht te winnen. Met je team ben je te gast bij AZ en zie je de wedstrijd vanuit de Kees Kist Lounge. Verder kun je dinerbonnen winnen van Eetcafé Pluim, zonnebrillen (al dan niet op sterkte) van Van Rijn Optiek, dinerbonnen van Turfmarkt Alkmaar, een rijk gevulde kaasplank van Kaasspeciaalzaak Daan Blankendaal en toegangskaartjes voor de wedstrijd AZ-Utrecht op 17 oktober aanstaande! 

En dit is nog maar een greep uit de totale berg aan te winnen prijzen. Nu wil je wel!

Hoe speel je mee?
Samen met je 3 ‘Besties’ vorm je een team van vier personen en verzin je een leuke teamnaam, want ook dat levert prijzen op! Inschrijven voor de Alkmaarse KennisQuiz kan op 8 oktober via de site http://www.8october.nl vanaf 19.00 uur. De livestream begint om 19.15 uur en vanaf 20.10 uur start de quiz!

Tip van de KennisQuiz Superspelers van vorig jaar: kijk de livestream op je tv of iPad en vul via je telefoon of ander apparaat de quizvragen in op het antwoordformulier dat je krijgt via de site! Speel dus op 2 apparaten en hopelijk ben jij dan een prijswinnaar na 8 rondes met 10 vragen over Alkmaar, de geschiedenis van de stad, kaas, AZ, actualiteiten en nog veel meer!

We wensen je ONTZETtend veel succes!

En alleen meekijken kan ook… alle informatie over kijken en spelen vind je op 8 oktober op http://www.8october.nl!

Deel via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp