Kinderoptocht 2022 (Update 7-10)

okt, 2022

Kinderoptocht 2022
Let op! De route is gewijzigd: Nassauplein (vertrekpunt), Van der Meijstraat, Lindenlaan, Varnebroek, Kennemerstraatweg, Ritsevoort, Koorstraat, Kerkplein, Canadaplein (eindpunt)

Doe je ook mee met de kinderoptocht? Inschrijven vooraf is niet nodig. Alle kinderen mogen meedoen: alleen, samen met vriendjes of vriendinnetjes. Je kunt ook meedoen met een groep, bijvoorbeeld een vriendengroepje, de sportclub, de straat of school. Wij hopen op een grote deelname van enthousiaste, creatieve en mooi uitgedoste kinderen. De begeleidende volwassenen in de kinderoptocht zijn natuurlijk ook prachtig verkleed! De origineelst verklede kinderen worden traditiegetrouw beloond met een prijs. Laat je fantasie de vrije loop. Denk vooral niet te moeilijk en doe gezellig mee aan de kleurrijke kinderoptocht.

Je kunt meedoen in de volgende categorien:

  • Mini groepen: 1 t/m 4 kinderen
  • Kleine groepen: 5 t/m 10 kinderen
  • Grote groepen: 11 of meer kinderen

De kinderen zijn vanaf 9.30 uur van harte welkom op het Nassauplein. Kom op tijd zodat de jury alvast kan kijken en genieten van alle mooie en leuke bedenksels.¨Opgave vooraf is niet nodig.” De optocht vertrekt om 10.15 uur vanaf het Nassauplein en eindigt op het Canadaplein.

We kijken uit naar je komst!

Deel via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp