Grote Middagoptocht 2023: bouw of speel mee!

mei, 2023

Het was vorig jaar op 8 oktober heel duidelijk: men had weer veel zin in Alkmaar Ontzet en zéker in de Grote Middagoptocht. Die optocht komt niet uit de lucht vallen, daar zit een hoop enthousiasme van vrijwilligers in. Dit jubileumjaar wil de 8 October Vereeniging uitpakken met een superfeestelijke Grote Middagoptocht. Daarvoor vragen we de inzet van nóg meer Alkmaarders.

Even wat cijfers. Jaarlijks bewonderen meer dan 40.000 Alkmaarders en streekgenoten de resultaten van ons harde werken. Aan de basis van de Grote Middagoptocht werken ruim 100 vrijwilligers. Op de dag zelf komen daar nog minimaal 250 onmisbare acteurs, dansers en figuranten bij.

Al deze toppers zoeken nieuwe toppers voor de jubileumoptocht van 450 jaar Alkmaar Ontzet. Altijd al mee willen doen? Of denk je: hé, dat is eigenlijk wel wat voor mij! Kom erbij! Deze oproep geldt voor Alkmaarders van alle achtergronden en nationaliteiten. Jongeren hebben we er zeker graag bij, want we denken ook aan de toekomst.

Bouwers en spelers gezocht
We zoeken handige mannen/vrouwen die hamer, zaag of kwast kunnen hanteren. We werken vanaf eind augustus tot de afbouw na 8 oktober. Bouwen kan overdag, ‘s avonds en in de weekenden.

Verders zijn we op zoek naar enthousiaste, creatieve spelers met lef! Je moet beschikbaar zijn op 7 oktober van 10.00-18.00 uur (Alkmaar Ontzet vieren we dit jaar op zaterdag 7 oktober) en er is een informatieavond op 20 juni.

Zeg je ja? Heb je vragen of wil je op een andere manier ondersteunen? Stuur een mail naar grotemiddagoptocht@gmail.com.

Holland Sky Foto

Deel via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp