Erwin, hij is onze held van Alkmaar!

dec, 2020

Erwin, hij is onze held van Alkmaar!

Erwin is onze Held van Alkmaar!

Sinds 2012 is er jaarlijks in Alkmaar een bijzondere verkiezing. Al 8 jaar wordt  half december de ‘Held van Alkmaar’ geëerd met een medaille en een plek op de lijst met illustere voorgangers. Voor wie is die prijs…? ‘Held van Alkmaar’ kun je worden als je je als vrijwilligers op een bijzondere wijze voor Alkmaar hebt ingezet.

Omdat de 8 October Vereeniging één van de grootste vrijwilligers organisaties is van Alkmaar, is het niet heel vreemd dat de prijs af en toe wordt toegekend aan iemand die zich met hart en ziel inzet voor Alkmaar Ontzet.

Zo ook dit jaar! Met heel veel trots kunnen wij melden dat Erwin Rempt, dit jaar onze social media coördinator, tot Held van Alkmaar is benoemd in de categorie Cultuur, Zorg & Welzijn! De commissie vond dat zijn bijdrage aan de 8 oktoberviering 2020 enorm veel impact op de samenleving heeft gehad. Erwin heeft er voor gezorgd dat de 8 oktoberviering, die zich dit jaar vooral online afspeelde, door heel Alkmaar via de socials gevolgd kon worden. Daarmee heeft hij bijgedragen aan ‘het 8 October gevoel’, de saamhorigheid onder Alkmaarders, waar we zo’n behoefte aan hadden dit jaar.

Vandaag, maandag 7 december kreeg Erwin door leden van de toekenningscommissie bestaande uit medewerkers van de gemeente Alkmaar en van Team Vrijwillig, de medaille opgespeld.

“Een vrijwilliger is onbetaalbaar…” De 8 October Vereenging “Alkmaar Ontzet” onderstreept deze slogan van gemeente Alkmaar volledig. Daarom bedanken we al onze vrijwilligers, en Erwin dit jaar in het bijzonder, die zich hebben ingezet om ook de 8 Octoberviering 2020 mogelijk te maken.

Op naar de viering 2021 waarin we elkaar hopelijk weer in het echt kunnen ontmoeten op 8 oktober.

Deel via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp