Een decennium van toewijding.

jun, 2024

Een paar jaar terug had Roy Schoonhoven al aangekondigd dat hij in 2024, na het jubileumjaar, zou aftreden. De jubileumviering wilde hij nog meemaken. In 2014 trad Roy toe tot het bestuur. Onbekend met de 8 October Vereeniging Alkmaar Ontzet was hij niet. Zijn vrouw was al betrokken bij de Lampionnenoptocht en met hun bedrijf Drukkerij Coster & Kok verzorgden ze al jaren het drukwerk voor de vereniging. Die band ging al veel langer terug, want Roy’s vader deed dit werk al voor de vereniging.

In de afgelopen jaren was Roy verantwoordelijk voor de vlettenrace, waarbij hij de contactpersoon was voor het Zeekadettenkorps. Ook hield hij zich bezig met de kadeactiviteiten en het ringsteken. Tijdens de coronaperiode werd Roy de eindverantwoordelijke voor het succesvolle 8-10 Magazine.

Roy was de man die oog had voor iedereen; het welzijn van medebestuursleden stond hoog in het vaandel. Daarnaast was Roy een echte sfeermaker binnen het bestuur. Wij zijn blij dat, ook al verlaat je het bestuur, je betrokken blijft bij onze vereniging.

Vanwege zijn tien jaar lange inzet is Roy tijdens de Algemene Ledenvergadering geëerd als erelid van de 8 October Vereeniging. Als een bestuurslid zich met hart en ziel inzet voor de herdenking en viering van Alkmaar Ontzet, dan wil de vereniging hem daarvoor bedanken en eren. Dat kun je ons niet ontzeggen.

Roy, bedankt voor alles wat je voor de Vereeniging hebt gedaan. We gaan je missen, maar zijn blij dat je nog steeds betrokken blijft.

Deel via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp