Bestuurswisselingen: Afscheid en nieuwe gezichten

jun, 2024

Na drie jaar neemt Ronny Schuit afscheid van zijn rol als penningmeester. We willen Ronny hartelijk bedanken voor zijn inzet en bijdragen aan onze vereniging. Ook zwaait Roy Schoonhoven, na tien jaar trouwe dienst, af als bestuurslid. We willen Roy enorm bedanken voor zijn jarenlange inzet en toewijding. Gelukkig blijft Roy ons behouden als vrijwilliger binnen verschillende commissies. Lees hier: Afscheid van Roy Schoonhoven: Een Decennium van Toewijding.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Samantha van ’t Riet – Witte de rol van penningmeester zal overnemen. Samantha brengt een schat aan ervaring en enthousiasme mee, en we hebben er alle vertrouwen in dat zij deze taak met evenveel toewijding zal vervullen. Samantha is geboren en getogen kaaskop en heeft haar sporen in de financiële wereld verdiend. Sinds 2008 werkt zij in het financiële domein en in 2020 heeft zij haar Master of Science, Controlling aan de Nyenrode Business Universiteit gehaald. Op dit moment is Samantha financieel directeur van een cacao verwerkend bedrijf in de Zaanstreek dat circulair werkt. Samantha is niet onbekend met Alkmaar Ontzet, want haar man Glenn van ’t Riet is als vrijwilliger al jaren betrokken bij onze Vereeniging.

Daarnaast verwelkomen we Kim Hollenberg als nieuw bestuurslid. Kim zal langzaamaan de rol van secretaris eigen maken en nauw samenwerken met Marit Mulder, met als doel om volgend jaar Marit op te volgen. We zijn blij dat Kim haar vaardigheden en energie aan ons bestuur wil toevoegen. Kim is geboren Alkmaarse, maar getogen in Schermerhorn. Sinds 2014 woont zij met haar man en kinderen in de Rekerbuurt in Alkmaar. Kim is advocaat en is vooral in het bestuurs- en civielrecht thuis. Voor de voormalige gemeenten Schermer en Graft-De Rijp is zij tijdens haar studie juriste geweest. Nu is zij partner bij Rensen Advocaten en is ook lid van de Raad van Toezicht van de Schermer Molens Stichting. Kim was toe aan een maatschappelijke inzet en wij zijn blij dat zij voor onze vereniging heeft gekozen.

Merel Meinen was vorig jaar al toegetreden tot het bestuur om Roy op te volgen en heeft inmiddels haar draai gevonden.

Deel via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp