Alkmaar Culinair Plaza dit jaar met een smakelijk Ontzet tintje

jul, 2023

RSM Alkmaar Culinair Plaza heeft in het jaar van haar 30e editie, voor het jubileumjaar 450 jaar Alkmaar Ontzet toegezegd de Onzetmaaltijdboxen van de 8 October Vereeniging Alkmaar Ontzet financieel te steunen. Zo kunnen 5000 leerlingen in het basisonderwijs ook dit jaar weer op school Alkmaar Ontzet vieren en herdenken.

RSM Alkmaar Culinair Plaza schenkt ieder jaar haar opbrengsten van het evenement aan lokale goede doelen. Hiervoor is de kaartverkoop van het evenement de drijvende kracht. Deze editie ondersteunt het jubilerende culinaire evenement de Ontzetmaaltijdbox van de 8 October Vereeniging Alkmaar Ontzet. Ingeborg Bijlsma, bestuurslid 8 October Vereeniging “Wij zijn ontzettend blij dat RSM Alkmaar Culinair Plaza heeft toegezegd dit jaar de maaltijdboxen financieel te steunen. Als vereniging kunnen wij de kosten niet zelf dragen. De boxen zijn niet alleen leuk en lekker, maar ook een belangrijk onderdeel in de viering op de basisscholen. Het geeft Alkmaar Ontzet echt een plekje in het onderwijs.”

Nigel de Maijer, Junior Kamer Alkmaar/RSM Alkmaar Culinair Plaza vult aan “Ieder jaar zoeken wij lokale goede doelen die een financiële ondersteuning kunnen gebruiken. Met RSM Alkmaar Culinair Plaza geven wij lokale restaurants een platform daarom vinden wij het belangrijk dat het goede doel uit de omgeving komt en een maatschappelijk belang dient. Dit jaar zijn het dus de Ontzetmaaltijdboxen geworden. Mooie bijkomstigheid is dat wij ons in ons jubileumjaar, het is de 30e editie, verbinden met dat andere jubileum, 450 jaar Alkmaar Ontzet.”

Koop nu hier je kaarten voor RSM Alkmaar Culinair Plaza. Dit 30 jarige jubileum op 8, 9 en 10 september wil je niet missen! https://tibbaa.com/order/efkskweedm?campaign=LDW54W6UBR

Deel via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp