Zuurkoolmaaltijd

Datum: 8 Oktober

Locatie: nog niet bekend

Tijdstip: 17.00 - 20.30 uur

Zuurkoolmaaltijd

Datum: 8 Oktober

Locatie: nog niet bekend

Tijdstip: 17.00 - 20.30 uur

Informatie

Zuurkool en Alkmaar Ontzet gaan hand in hand

De zuurkoolmaaltijd niet meer weg te denken tijdens de viering van Alkmaar Ontzet. Een echte Alkmaarse traditie: tijdens Alkmaar Ontzet eet je zuurkool.

We heten we alle zuurkool-eters van harte welkom. Ook hier verwachten we dat de overwinning zal goed smaken! Met de zuurkool van Kramer, de halve worst van Jeroen de Vries en gezellige dweilbandjes!  

Er komt nogal wat bij kijken om 3300 maaltijden klaar te maken. We zijn erg blij met het Horizon College die van de zuurkoolmaaltijd een echt project maakt. Twee leerlingen zijn de projectleiders die samen met hun team van 20 leerlingen jouw gastheer of gastvrouw zijn.

De zuurkool wordt jaarlijks gesponsord door Kramer Langedijk en de 1650 (!) overheerlijke worsten door Slagerij Jeroen de vries. Voedselverspilling vinden we zonde, de eventueel overgebleven zuurkool vriezen we in porties direct in. 

Wij zetten vol in op een ONTZETtend gezellige en smaakmakende maaltijd.

De zuurkoolmaaltijd is een speciaal evenement alleen voor leden. Je kunt je maaltijd en dinertijd reserveren tijdens de kaartuitgifte momenten in september. Wij wensen je alvast veel voorpret!

Deel via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp