Kindervoorstelling: Mister MC Anansi

Datum: 8 Oktober

Locatie: Victorieplein (Canadaplein)

Tijdstip: 12.50 - 13.50 uur

Kindervoorstelling: Mister MC Anansi

Datum: 8 Oktober

Locatie: Victorieplein (Canadaplein)

Tijdstip: 12.50 - 13.50 uur

Informatie

Victorieplein, het swingende muziekplein

Speciaal voor de viering van Alkmaar Ontzet wordt het Canadaplein omgetoverd tot het Victorieplein! De hele dag vinden er activiteiten en muziekoptredens plaats voor jong en oud. Presentatie is in handen van de energieke Maya Link.

Kindervoorstelling: Mister MC Anansi

Speciaal voor de viering van Alkmaar Ontzet wordt het Canadaplein omgetoverd tot het Victorieplein! De hele dag vinden er activiteiten en muziekoptredens plaats voor jong en oud. 

Een kindervoorstelling voor de hele familie! Al 40 jaar komt Anansi, de bekende held uit de Afro-Caribische vertelcultuur, naar naar vele podia toe. Het nieuwsgierige en ondeugende karakter is zo universeel, dat hij oceanen en cultuurverschillen overbrugt alsof het regengootjes langs de stoeprand zijn. Anansi raakt altijd verstrikt in zijn eigen spinsels. Toch weet hij zich er op onnavolgbare wijze door list en bedrog steeds weer uit te wurmen. Op 8 oktober wordt Anansi popster. Hoe dat afloopt vertelt één van de beste theatrale vertellers, Wijnand Stomp -alias ‘Mister Anansi’- zelf door het publiek op humoristische wijze mee te sleuren in een stroomversnelling van verhalen met nieuwe en oude Anansi liedjes.

Foto Mister MC Anansi: Joyce Goverde

Deel via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp