LID WORDEN

Heel Alkmaar kookt zuurkool!

Heel Alkmaar kookt zuurkool - en wij zoeken het winnende zuurkoolrecept! 

Alkmaar Ontzet zonder grote evenementen was voor iedereen wel even slikken. Alkmaar verheugt zich ieder jaar op 8 oktober, en de avond van 7 oktober, en daar ging nu een streep doorheen. Begrijpelijk, maar wel ONTZETtend jammer. Bij het naar buiten brengen van dit nieuws lieten wij meteen weten al hard te werken aan een alternatief programma. Want Alkmaar Ontzet, dat gaat gevierd worden.

Inmiddels hebben onze bestaande commissies zich gehergroepeerd in werkgroepen rond nieuwe of alternatieve programma-onderdelen. En het kon eigenlijk niet uitblijven, één van die programma-onderdelen is natuurlijk de zuurkoolmaaltijd! Dat was voor ons best een deal-breaker. Een viering zonder zuurkoolmaaltijd was bijna niet voor te stellen. Want 8 oktober ìs zuurkool eten. Alleen dit jaar natuurlijk wel ONTZETtend anders. Niet met z’n allen op het Canadaplein, maar een thuiseditie met het gezin, familie, vrienden, buren of misschien zelfs de hele straat. Op de overbekende 1,5m, dat dan weer wel. 

Hoe precies, dat houden we nog even voor ons, maar wel dat we op zoek zijn naar vijf unieke, onverwachte, verrassende, maar vooral ONTZETtend lekkere zuurkoolrecepten. Dus heb jij een lekker recept, dan roepen we je op dat vóór 14 juli te sturen naar info@8october.nl 

Daar staat uiteraard wat tegenover, want ben je straks één van de winnaars, dan belonen we je met een ONTZETtend lekker cadeau. En dat niet alleen, als je meedoet, kan het zomaar zo zijn dat je je naam en recept gepubliceerd ziet!


shareShare


ALKMAARDERS OPGELET!

Word ook lid van de 8 October Vereeniging!

AANMELDEN  

vraag of opmerking?

E-mail

info@8october.nl

Postadres

8 October Vereeniging Alkmaar Ontzet
Postbus 3068
1801 GB Alkmaar

IBAN

NL78RABO0396422713

Hosting door SQR.nl

Digital Marketing door digitopa.nl

Info

{{msg.body}}

×