8
Oct

Canadaplein
17:00 - 20:30

Zuurkoolmaaltijd

De zuurkoolmaaltijd niet meer weg te denken tijdens de viering van Alkmaar Ontzet. Een echte Alkmaarse traditie. Elk jaar wordt de maaltijd door meer mensen bezocht. Heel erg gezellig! De tafels en banken zitten goed vol maar de rij is lang. Daarom hebben we dit jaar een andere pleinindeling waardoor de wachtrij hopelijk iets korter zal zijn.

Er komt nogal wat bij kijken om 3300 maaltijden klaar te maken. We zijn erg blij met het Horizon College die van de zuurkoolmaaltijd een echt project maken. Twee leerlingen, Finn Keijzer en Mayra Sinda, zijn de projectleiders van hun team. Een groep van ongeveer 20 leerlingen zullen op het plein jouw gastheer- of vrouw zijn.

Ook dit jaar is de zuurkool weer gesponsord door Kramer Langedijk en, de maar liefst, 1650 (!) overheerlijke worsten door Slagerij Jeroen de vries. Het eten zal geserveerd worden op Biologisch afbreekbare borden en bestek. voedselverspilling vinden we zonde, de eventueel overgebleven zuurkool gaan we in porties direct invriezen. Om de maaltijd compleet te maken is het Toetje weer terug van weggeweest! Almhof heeft 3000 toetjes gesponsord, deze zullen u uitgeserveerd worden door de gastheren en dames van het Horizon.

Wij wensen u een ONTZETtend gezellige en SMAAKmakende maaltijd.

----> Reserveer een maaltijd en dinertijd tijdens de kaartuitgifte momenten in september. Wij wensen je alvast veel voorpret! <----shareShare


ALKMAARDERS OPGELET!

Word ook lid van de 8 October Vereeniging!

AANMELDEN

vraag of opmerking?

Email

info@8october.nl

Postadres

8 October Vereeniging Alkmaar Ontzet
Postbus 3068
1801 GB Alkmaar

Hosting door SQR.nl website door 8180.nl

Info

{{msg.body}}

×