LID WORDEN

We gaan ervoor!

We weten het inmiddels allemaal, dit jaar hebben we een ONTZETtend andere viering. Daar hebben we het eigenlijk drukker mee dan ooit. Leuke ideeën worden uitgewerkt, nieuwe samenwerkingen zijn opgestart en we duiken in onze archieven. We zien ook dat we met elkaar over ONTZETtend veel creativiteit beschikken. Bijna teveel om één viering mee te vullen.

Wat we merken is dat we elkaar dit jaar nog meer dan andere jaren nodig hebben. We hebben elkaar nodig om een mooi programma samen te stellen, om onze ideeën vorm te geven, maar ook om er voor elkaar te zijn, om onze lokale ondernemers een beetje extra te steunen en zeker om onze ideeën te laten slagen. Daarom roepen we de komende periode regelmatig ‘de Alkmaarders’ op via onze social media om verhalen, recepten, video’s, oude foto’s, indrukkwekkende ontzetverhalen en historische feiten met ons te delen. Allemaal bedoeld om van deze viering een ONTZETtend onvergetelijke editie te maken! Help jij ons ook?

In de media zien we de berichtgeving dat er gesproken wordt over een aangepaste zomerkermis. Wij kunnen ons voorstellen dat dit de vraag laat leven of er dan niet toch meer mogelijk is met de 8 Octoberviering. Wij zouden zelf niets liever willen, maar we blijven bij ons standpunt dat het dit jaar beter is om het anders te doen. Zo beschermen wij de kwetsbare groepen en helpen we een mogelijke opleving van het Coronavirus voorkomen.

Speciaal voor onze leden: Save the date: ALV 2020

Wat we wèl kunnen doen na de versoepeling van een aantal regels, is onze uitgestelde ALV houden. Daar zijn we zelf ontzettend blij mee. Vooral omdat dit altijd een moment is waarop wij onze leden kunnen betrekken bij onze plannen, vraagstukken bespreken en kunnen laten zien hoe we ervoor staan. Ben jij al lid? Houd  dinsdagavond 8 september vrij in je agenda. Eind juli versturen wij per e-mail alle details.

**Ben je nog geen lid? Wij kunnen je steun goed gebruiken dit jaar. Via onze website regel je dit makkelijk. **

shareShare


ALKMAARDERS OPGELET!

Word ook lid van de 8 October Vereeniging!

AANMELDEN  

vraag of opmerking?

E-mail

info@8october.nl

Postadres

8 October Vereeniging Alkmaar Ontzet
Postbus 3068
1801 GB Alkmaar

IBAN

NL78RABO0396422713

Hosting door SQR.nl

Digital Marketing door digitopa.nl

Info

{{msg.body}}

×