4
Oktober

Terrein AZ

Uniek ophaalmoment Victorietas (uitsluitend voor leden)

Unieke Victorietas voor alle leden van de 8 October Vereeniging "Alkmaar Ontzet" 

Met een speciale, unieke, goed gevulde en éénmalige Victorietas gaat de 8 October Vereeniging het ONTZETtend mogelijk maken dat haar leden helemaal corona-proof thuis het echte Alkmaar Ontzet gevoel kunnen beleven.

De Victorietas is speciaal voor de viering van 2020 samengesteld en is alléén voor leden. De tas is uniek en niet te koop. Voor iedereen die zich dé sjaal nog kan herinneren, ook dit is echt collectors-item, die wil je niet missen!

Wanneer kan ik de tas halen?
Op zondag 4 oktober 2020 kun je tegen inlevering van je lidmaatschapskaart of de bevestigingsmail (als je tussen 9 september en 2 oktober lid bent geworden) een tas ophalen. Op zowel de lidmaatschapskaart als de bevestigingsmail staat een tijdslot vermeld. Binnen dat tijdslot kun je de tas op komen halen. 

Waar?
In de speciale 'Victorietas Drive-Through' bij het AZ Stadion. Ook dit is uniek voor Alkmaar, dus daar wil je natuurlijk doorheen gereden hebben. En als je even moeten wachten, is dat ook al een feestje. Wij zorgen voor live muziek.

Hoe en wat?
Eigenlijk is het niet anders dan bij de zuurkoolbonnen. In ruil voor jouw lidmaatschapskaart krijg je van ons de Victorietas. Dus ja, echt alléén als je lid bent, krijg je een tas. Alle leden ontvangen de lidmaatschapskaart in week 38 per post.
Leden die lid worden tussen 9 september en 2 oktober krijgen een bevestigingsmail met daarin een tijdslot en instructie over hoe de Victorietas gehaald kan worden. Maar let op, het aantal tassen is beperkt, dus OP = OP!

Nog geen lid?
Ben je nog geen lid, wil je dat wel worden en ook de unieke Victorietas ontvangen? Dat kan natuurlijk! Graag zelfs. Dit doe je eenvoudig via de website. Je ontvangt dan geen lidmaatschapskaart, maar een mail, die geprint afgegeven wordt waarna je de tas kunt afhalen. Maar let op, het aantal tassen is beperkt, dus OP = OP!

Héél belangrijk
Als je geen lidmaatschapskaart of geprinte bevestigingsmail kunt overhandigen, krijg je geen Victorietas. Niet thuis op tafel laten liggen dus!

Mag ik de Victorietas ook afhalen voor mijn buren, ouders, vrienden?
Natuurlijk! Net als bij de Zuurkoolbonnen en de kaartjes voor het ledenconcert mag je de tas ook komen afhalen voor je ouders, buren of vrienden. Vergeet dan niet ook hun lidmaatschapskaart of bevestigingsmail van je nieuwe lidmaatschap mee te nemen en houd je aan je eigen tijdslot.

Je komt met de auto
Belangrijk is dat je tijdens het afhalen in de auto blijft zitten. Houd je echt aan deze regel, alleen dan blijft het voor iedereen veilig. De Victorietas wordt in de auto aan je overhandigd.

Houd 1,5 meter afstand
Wij raden ten strengste af om met de fiets of lopend te komen i.v.m. de strenge corona-regels.
Lukt het je niet om met de auto te komen, dan ben je natuurlijk ook welkom op de fiets of te voet. Er zijn voldoende verkeersregelaars aanwezig die je instructie geven. Ook hiervoor geldt, houd je aan de regels en volg de instructies op. Als je de tas hebt ontvangen, leiden verkeersregelaars, het bestuur of vrijwilligers je het AZ-terrein weer af en kun je thuis ONTZETtend gaan genieten van de Victorietas.

Wat zit er allemaal in de tas?
Alles wat je nodig hebt om Alkmaar Ontzet thuis te vieren en de andere onderdelen om deze ONTZETtend anders 2020-viering mogelijk te maken. Houd onze social media in de gaten, daar gaan we de komende periode meer onthullingen doen.


shareShare


ALKMAARDERS OPGELET!

Word ook lid van de 8 October Vereeniging!

AANMELDEN

vraag of opmerking?

Email

info@8october.nl

Postadres

8 October Vereeniging Alkmaar Ontzet
Postbus 3068
1801 GB Alkmaar

IBAN

NL71RABO0149823134

Website en Ledenregistratie door invenyte.com
Hosting door SQR.nl

Info

{{msg.body}}

×