LID WORDEN

Sponsorborrel 2019

Toost op een mooi feest

Aan de vooravond van de uitgifte van de zuurkool- en concertbonnen waar Alkmaar voor uitloopt, kwamen de sponsoren van Alkmaar Ontzet woensdag 18 september bij elkaar om te proosten op weer een mooi 8 oktoberfeest. 

Jarenlang werd de sponsorborrel gehouden in de hal van het Stedelijk Museum Alkmaar. Maar in bruisend Alkmaar vestigen zich nieuwe bedrijven met nieuwe ideeën: applicatie-ontwikkelaar en nieuwe sponsor Betty Blocks wilde graag een nieuwe traditie inzetten door alle sponsors uit te nodigen ‘bij hun thuis’ aan de Pettemerstraat naast bioscoop Vue. En daar gaven de sponsoren gehoor aan: de hal van hun hippe kantoor stroomde vol met sponsoren.

Edwin Buijsman, penningmeester van de 8 october vereeniging opende de borrel, waarna hij het woord gaf aan Mireille Kaptein. Zij is directeur van Kaptein, verpakkingsbedrijf en producent van boter en kazen, waar Old Alkmaar er een van is. Een bijzonder bedrijf dat gevestigd is aan de rand van Alkmaar en boter en kazen over de hele wereld exporteert. Die stap over de grens leverde Mireille Kaptein dit jaar de titel Zakenvrouw van het Jaar 2019 op.
Frits Westerkamp, de nieuwe voorzitter van de vereniging, bedankte zijn voorganger Bas de Regt die 13 jaar voorzitter, en Chris Obdam, directeur van Betty Blocks. Voorafgaand had de voorzitter de ‘wall of fame’ in de hal van Betty Blocks uitgebreid geïnspecteerd en moeten constateren dat daar de Alkmaar Ontzet-pet en sjaal nog ontbraken. Daarom kreeg Chris Obdam deze cadeau op de sponsorborrel.

Afsluitend zongen alle sponsoren uit volle borst het Alkmaars Stedelied. Ken je de tekst niet? Geen probleem: je vindt het op de website en op de activiteitenplattegrond die door de hele stad te vinden is. Ondersteun je onze Vereeniging nog niet? Lid of sponsor worden kan makkelijk via onze nieuwe website.


shareShare


ALKMAARDERS OPGELET!

Word ook lid van de 8 October Vereeniging!

AANMELDEN  

vraag of opmerking?

E-mail

info@8october.nl

Postadres

8 October Vereeniging Alkmaar Ontzet
Postbus 3068
1801 GB Alkmaar

IBAN

NL78RABO0396422713

Hosting door SQR.nl

Digital Marketing door digitopa.nl

Info

{{msg.body}}

×