Het Alkmaars wachtersgilde

Heeft u interesse om toe te treden tot het Alkmaars wachtersgilde?

Essentieel voor de 8 Octoberviering is de steun van sponsoren. Zonder het Alkmaarse bedrijfsleven, de instellingen en de instanties kan het feest niet worden gevierd in de huidige omvang en aankleding. Wilt u ook uw binding met de stad Alkmaar en haar historie tonen? Word dan ook lid van dit dragende netwerk.

We vertellen u graag in een persoonlijk gesprek wat de mogelijkheden zijn om de Vereeniging financieel te ondersteunen. Als u dit formulier invult, neemt een van de leden van de sponsorcommissie contact met u op.

Heeft u interesse om toe te treden tot het Alkmaars wachtersgilde?

Essentieel voor de 8 Octoberviering is de steun van sponsoren. Zonder het Alkmaarse bedrijfsleven, de instellingen en de instanties kan het feest niet worden gevierd in de huidige omvang en aankleding. Wilt u ook uw binding met de stad Alkmaar en haar historie tonen?

Wij vertellen u graag in een persoonlijk gesprek wat de mogelijkheden zijn om de Vereeniging financieel te ondersteunen. Als u dit formulier invult, neemt een van de leden van de sponsorcommissie contact met u op.

ALKMAARDERS OPGELET!

Word ook lid van de 8 October Vereeniging!

AANMELDEN

vraag of opmerking?

Email

info@8october.nl

Postadres

8 October Vereeniging Alkmaar Ontzet
Postbus 3068
1801 GB Alkmaar

© 2019 | 8 October vereeniging Alkmaar Ontzet

Info

{{msg.body}}

×