LID WORDEN

Pak je kans en doe mee!

Doe mee met de Grote Middag Optocht

Sta jij al jaren op 8 oktober in de middag op de Langestraat de Grote Middag Optocht te bewonderen? En denk je dan: “zou ik ook wel willen” maar is het er nooit van gekomen om uit te zoeken hoe je bij zo’n 8-October- wagen-bouw-groepje kom? Dit is je kans!

Als je een enthousiaste Alkmaarder of Ommelander bent, tussen de 8 en 88 jaar oud, die houdt van timmeren en/of schilderen, dan zijn we op zoek naar jou!

Het opbouwen van de 10 praalwagens voor de Grote Middag Optocht start 6 weken voorafgaand aan de 8 October-viering. Het feestelijk slaan van de eerste spijker is elk jaar het startsein voor heel veel vrijwilligers om in de 8 October Vereeniging Hal aan het bouwen en schilderen te slaan. En dat is echt heel gezellig! 

Wil je met je eigen team (samengesteld uit familie of vrienden) ook bouwen? Of wil je je aansluiten bij een bestaande bouwploeg? Geef je op via het onderstaande inschrijfformulier. Dan kun jij er dit jaar ook bij zijn!

Sta je liever te ‘shinen’ op 8 oktober zelf, in die optocht, bekeken door (tien)duizenden mensen? Geef je dan op als figurant en speel de rol van je leven in een loopgroep of op één van de praalwagens. Op 8 oktober beginnen we om 10:00 uur met schminken en verkleden en om 14:30 start de optocht. Die is 5,1 kilometer lang en slingert door de Alkmaarse binnenstad. Een super gelegenheid om te laten zien dat je van acteren houdt. Geef je daarom snel op via het inschrijfformulier en breng dit jaar de Grote Middag Optocht tot leven!

We vinden het ONTzettend leuk als jij er dit jaar ook bij bent!

shareShare


Registreren

Pak je kans en doe mee!

Doe mee met de Grote Middag Optocht

ALKMAARDERS OPGELET!

Word ook lid van de 8 October Vereeniging!

AANMELDEN  

vraag of opmerking?

E-mail

info@8october.nl

Postadres

8 October Vereeniging Alkmaar Ontzet
Postbus 3068
1801 GB Alkmaar

IBAN

NL78RABO0396422713

Hosting door SQR.nl

Digital Marketing door digitopa.nl

Info

{{msg.body}}

×