LID WORDEN

ONTZETtend anders 2020

Het zal u waarschijnlijk niet verbazen: de 8 October Vereeniging “Alkmaar Ontzet” heeft besloten om dit jaar af te zien van de traditionele viering van Alkmaar Ontzet op 8 oktober aanstaande. Dit jaar voor één keer geen evenementen waar veel mensen bij betrokken zijn. Dus geen optochten, brandweerdemonstraties of muziekspektakels zoals alle Alkmaarders dat van ons gewend zijn.

Waarom nemen we dit besluit nu al? Grote evenementen als onze viering van Alkmaar Ontzet op 8 oktober vragen een lange voorbereidingstijd. Het hele jaar door werken het bestuur, de verschillende commissies en heel veel vrijwilligers hard om alle Ontzetevenementen voor te bereiden en vorm te geven. Maar dit jaar hebben we te maken met de realiteit van de Coronavirus beperkende maatregelen en is er nog geen zicht op hoe evenementen er uit kunnen gaan zien na 1 september.

Daarom zijn we begonnen met het vormgeven van Coronavirus-veilige 8 Octoberviering! Want op 8 oktober 2020 viert Alkmaar de VICTORIE! Alleen dit jaar wordt Alkmaar Ontzet “ONTZETtend anders!”

Niets missen? Volg ons dan via onze website en social media-kanalen zoals Facebook en Instagram. En u kunt zich alvast verheugen, want speciaal wordt deze editie zeker!

Lid worden van onze vereniging kan natuurlijk ook gewoon in 2020. Juist nu, want met uw lidmaatschap steunt u één van de leukste verenigingen van Alkmaar en staan we samen ONTZETtend sterk!

shareShare


ALKMAARDERS OPGELET!

Word ook lid van de 8 October Vereeniging!

AANMELDEN  

vraag of opmerking?

E-mail

info@8october.nl

Postadres

8 October Vereeniging Alkmaar Ontzet
Postbus 3068
1801 GB Alkmaar

IBAN

NL78RABO0396422713

Hosting door SQR.nl

Digital Marketing door digitopa.nl

Info

{{msg.body}}

×