LID WORDEN

Nieuwe bestuurders, wij stellen ze aan je voor

Dit jaar maken Rob Kossen en Harry de Bles zich op voor hun laatste Alkmaar Ontzet als bestuursleden om in de ALV van mei 2021 hun functies neer te leggen. Op de ledenvergadering zullen wij Gerben Kossen en Gerard Kuiper als de opvolgers van Harry de Bles en Rob Kossen voordragen.

Gerard Kuijper, 57 jaar, is geboren en getogen Alkmaarder. Al vanaf zijn kindertijd deed Gerard met het hele gezin mee met alle 8OV activiteiten: de jeugdoptocht, kinderspelletjes op de Langestraat, de grote middagoptocht, ‘s avonds de Taptoe en natuurlijk het vuurwerk. Later heeft Gerard meegelopen in de Middagoptocht en is hij samen met familie en vrienden praalwagens gaan bouwen. Inmiddels 30 in totaal.
Gerard draait al een tijdje mee in de commissie Middagoptocht. Nu Rob Kossen gaat stoppen als bestuurslid is Gerard gevraagd zijn taak in het bestuur over te nemen. Een grote eer vindt Gerard! Hij denkt een goede bijdrage te kunnen leveren aan het bestuur omdat hij oplossingsgericht is en altijd mogelijkheden en kansen ziet. Gerard gaat zich vooral bezighouden met de Grote Middagoptocht.

Ook Gerben Kossen is trotse Alkmaarder in hart en nieren, al 35 jaar lang. Wordt Gerben het jongste bestuurslid? Zou kunnen! Hij vindt het in ieder geval een enorme eer dat 8OV hem gevraagd heeft een bestuursrol te gaan vervullen.
Gerben’s eerste herinnering aan de viering Alkmaar Ontzet was toen hij als 5-jarige op de praalwagen Legoland mee mocht doen aan de Grote Middagoptocht. Jaar na jaar heeft hij daarna mooie rollen vervuld en heeft later ook verschillende praalwagens meegebouwd.
De laatste jaren heeft Gerben zich onder andere ingezet voor de ledenadministratie en communicatie van de vereniging en afgelopen viering heeft hij met een groep vrienden het evenement Polsstok Verspringen georganiseerd. Het was een groot succes! De Vereeniging omschrijft Gerben als een grote familie: samen zorgen voor een prachtige viering voor alle Alkmaarders.

shareShare


ALKMAARDERS OPGELET!

Word ook lid van de 8 October Vereeniging!

AANMELDEN  

vraag of opmerking?

E-mail

info@8october.nl

Postadres

8 October Vereeniging Alkmaar Ontzet
Postbus 3068
1801 GB Alkmaar

IBAN

NL78RABO0396422713

Hosting door SQR.nl

Digital Marketing door digitopa.nl

Info

{{msg.body}}

×