LID WORDEN

Wisseling van de wacht!

Wisseling van de wacht!

Het bestuur van de 8 October Vereeniging Alkmaar Ontzet kent ieder jaar een aantal vertrekkende en nieuwe bestuursleden. Heel graag willen we de nieuwe bestuursleden aan u voorstellen omdat we er heel trots op zijn dat er steeds weer nieuwe mensen bereid worden gevonden om zich voor onze vereniging in te zetten!

Er komen drie nieuwe gezichten het bestuur versterken en vier bestuursleden zwaaien af. Annemarie Tel gaat de leiding van de Muziek Commissie overnemen van Olaf Koch. Annemarie heeft heel veel ervaring met het organiseren van evenementen én met muziek!
Ook onze penningmeester Edwin Buijsman neemt afscheid. Hij wordt opgevolgd door Ronny Schuijt. In het dagelijks leven is Ronny registeraccountant dus de financiën zijn in goede handen bij Ronny.
En komende viering worden de Lampionnenoptocht, peuter- en kleuteractiviteiten niet meer door Michelle van Nieuwenhoven georganiseerd, maar door Dolf Karssen. Dolf draaide al een tijdje mee als vrijwilliger in de 8 October Vereeniging en neemt nu officieel plaats in het bestuur.
Onze Vereenigings Historicus Harry de Bles neemt ook afscheid van het bestuur dit jaar. Zijn taken waren al overgedragen aan bestuurslid Gerben Kossen.

ONTZETtend bedankt Olaf, Edwin, Michelle en Harry. Welkom Annemarie, Ronny en Dolf. En Gerben: lekker doorgaan met alles!

shareShare


ALKMAARDERS OPGELET!

Word ook lid van de 8 October Vereeniging!

AANMELDEN  

vraag of opmerking?

E-mail

info@8october.nl

Postadres

8 October Vereeniging Alkmaar Ontzet
Postbus 3068
1801 GB Alkmaar

IBAN

NL78RABO0396422713

Hosting door SQR.nl

Digital Marketing door digitopa.nl

Info

{{msg.body}}

×