LID WORDEN

Taptoe 2018 AMIGO brengt COLDPLAY naar het publiek!

Show- & Marchingband AMIGO uit Leiden is een jonge en dynamische band die sinds de oprichting in 1995 in hoog tempo is ontwikkeld tot een band met internationale allure. AMIGO, Alles Met Inzet, Geloof en Overtuiging, verzorgt met ruim 50 muzikanten ca. 20 optredens per jaar in zowel binnen- als buitenland. Deze optredens variëren van taptoes tot streetparades en concerten.

Het veelzijdige repertoire van AMIGO bestaat uit een mix van traditionele Engelse marsen, typerende Tsjechische polka’s, sterke Russische marsen maar ook eigen arrangementen in het lichte genre. Hierbij zoekt men altijd naar uniek materiaal, dus nummers die weinig door anderen worden gespeeld. Kenmerkend voor dit orkest is de overtuigende sound en het grote contrasterende dynamische spel, welke het orkest in de afgelopen jaren onder leiding van dirigent Dennis Hazenoot heeft ontwikkeld.

Na haar succesvolle show ROLLERCOASTER, heeft het orkest er nu voor gekozen om een show te brengen op muziek van één band, de wereldberoemde Britse band COLDPLAY. Met deze fantastische muziek kan AMIGO het publiek boeien en wederom meenemen in een gevarieerd showspektakel. De verschillende stijlen muziek zullen een diversiteit aan gevoelens raken.

Vooral muzikaal leider Dennis Hazenoot zag het potentieel van deze band en zag kans om deze zeer contrasterende nummers vloeiend in elkaar over te laten lopen. Het resultaat is een show die zich kenmerkt als theatraal: sterke wisselingen in intensiteit en vaart, met onverwachte wendingen en een rode draad door de gehele show waardoor de show goed te begrijpen is voor het publiek.

Ivo de Soet verzorgde een passende choreografie waar muziek en beeld nauw met elkaar verbonden zijn. Binnen de vele muziekstijlen die aan bod komen bleek voldoende ruimte beschikbaar om diverse visuele aspecten een passende plek te geven.

COLDPLAY vormt de volgende muzikale stap voorwaarts voor Show- & Marchingband AMIGO uit Leiden!

shareShare


ALKMAARDERS OPGELET!

Word ook lid van de 8 October Vereeniging!

AANMELDEN  

vraag of opmerking?

E-mail

info@8october.nl

Postadres

8 October Vereeniging Alkmaar Ontzet
Postbus 3068
1801 GB Alkmaar

IBAN

NL78RABO0396422713

Hosting door SQR.nl

Digital Marketing door digitopa.nl

Info

{{msg.body}}

×