LID WORDEN

Jeugdoptocht bij de Kinderkamer

De Kinderkamer hield een eigen Kinderoptocht!

De afgelopen weken heeft onze mailbox zich gevuld met leuke 8 Oktober-reacties. Een aantal  reacties delen we graag met jullie. 

Deze bijvoorbeeld, is van kinderdagverblijf en BSO de Kinderkamer in Oudorp. 
Lieneke Neve schreef ons het volgende:
“Jaarlijks doet de Kinderkamer vol enthousiasme en plezier mee aan de kinderoptocht. Dit jaar helaas niet… Máár…. de BSO (buitenschoolse opvang) groepen van de Kinderkamer hebben op 8 oktober zelf een optocht georganiseerd op het grasveld aan de Nyenburgh in Oudorp. Hierbij was er een jury van de Kinderkamer en de opa’s en oma’s (bewoners) vanuit het verzorgingstehuis de Oldenburgh om de creaties te bekijken en beoordelen. 
Hierna was er net als bij de echte 8 oktober kinderoptocht een prijsuitreiking.” “De kinderen hebben een ONTZETtend leuke ochtend gehad! 
Deze actie hebben wij onder andere georganiseerd om de ouderen van het verzorgingstehuis de Oldenburgh in Oudorp een leuke dag te bezorgen in deze eenzame tijd waarbij zo min mogelijk visite is toegestaan door COVID-19.”

Wat hartverwarmend! Dát was 8 October – ONTZETtend anders! En alle kinderen en begeleid(st)ers van de Kinderkamer zien we volgend jaar vast gewoon weer meelopen tijdens de Jeugdoptocht….!

shareShare


ALKMAARDERS OPGELET!

Word ook lid van de 8 October Vereeniging!

AANMELDEN  

vraag of opmerking?

E-mail

info@8october.nl

Postadres

8 October Vereeniging Alkmaar Ontzet
Postbus 3068
1801 GB Alkmaar

IBAN

NL78RABO0396422713

Hosting door SQR.nl

Digital Marketing door digitopa.nl

Info

{{msg.body}}

×