LID WORDEN

De Gouden Voorstelling - voor iedereen bijzonder

De Gouden Voorstelling – voor iedereen bijzonder
Het is geen geheim dat de 8 October Vereeniging “Alkmaar Ontzet” verschillende activiteiten organiseert voor kinderen van de basisscholen uit de gemeente Alkmaar. Denk bijvoorbeeld aan het kinderontbijt, de lampionoptocht en de Minikoraal Alkmaar. Elk jaar doen honderden basisschoolleerlingen mee. Al generaties lang. Vaders, moeders en opa’s en oma’s die tijdens de lampionoptocht langs de kant staan om naar hun kinderen te zwaaien, kunnen zich maar al te goed herinneren hoe het was toen zij zelf meeliepen.
Er is echter ook een groep kinderen voor wie deze evenementen niet vanzelfsprekend zijn. Veel kinderen uit het speciaal onderwijs moeten het aan zich voorbij laten gaan omdat het lichamelijk en/of geestelijk niet behapbaar voor ze is.
De vereniging biedt de scholen van deze kinderen al jarenlang in de week voorafgaand aan Alkmaar Ontzet de Gouden Voorstelling aan. De besloten voorstelling is voor de scholen kosteloos. Op uitnodiging bezoeken de leerlingen samen met hun leerkrachten en begeleiders de Gouden Voorstelling. Het is altijd een feestje! Voor de kinderen en hun begeleiders, maar zeker ook voor de artiesten en organisatie. 
Dit jaar zal Dirk Scheele met In Holland staat een huis een groot meezingfeest verzorgen. Hij speelt de allerleukste Oudhollandse liedjes, maar dan natuurlijk helemaal op z’n Dirks.
Grote Oudhollandse hits als Ik zag twee beren, Op een grote paddenstoel, Cowboy Billie Boem en Helikopter steekt Dirk Scheele in een heel nieuw jasje. Met ieder liedje gebeurt wel iets leuks en verrassends.
Werk je in het speciaal onderwijs in Alkmaar en wil je met je klas in aanmerking komen voor de Gouden Voorstelling? Neem contact op met Ingeborg Bijlsma – ingeborg.bijlsma@8october.nl

shareShare


ALKMAARDERS OPGELET!

Word ook lid van de 8 October Vereeniging!

AANMELDEN  

vraag of opmerking?

E-mail

info@8october.nl

Postadres

8 October Vereeniging Alkmaar Ontzet
Postbus 3068
1801 GB Alkmaar

IBAN

NL78RABO0396422713

Hosting door SQR.nl

Digital Marketing door digitopa.nl

Info

{{msg.body}}

×