LID WORDEN

Uitnodiging extra ALV

Beste Alkmaarders en buitenpoorters,

Tijdens de algemene ledenvergadering van mei 2019 is het voorstel tot oprichting van de steunstichting: “Stichting tot behoud van de viering van "Alkmaar Ontzet" aan u, als leden, kenbaar gemaakt.

Het bestuur heeft besloten om daadwerkelijke oprichting tot de Stichting tot behoud van de viering van "Alkmaar Ontzet” over te gaan. Hiervoor hebben we de toestemming van onze leden nodig.

Onderwerp van de vergadering

Het verkrijgen van toestemming van de ALV om over te gaan tot de oprichting van de  “Stichting tot behoud van de viering van "Alkmaar Ontzet".

Vergaderstukken

liggen voorafgaand aan de vergadering ter inzage. U kunt deze ook opvragen via de email van de secretaris van onze vereniging:

secretaris@8october.nl

Kom naar deze extra ledenvergadering!

Uw stem is erg belangrijk. Net zo belangrijk als uw mening, vragen of opmerkingen. Kom dus naar de ledenvergadering en beslis mee.

Op dinsdag 12 november 2019 vindt de Algemene Ledenvergadering plaats in Grand Café het Gulden Vlies, Koorstraat 30, 1811 GP Alkmaar.

Wij nodigen u van harte uit om hierbij vanaf 20.00 uur aanwezig te zijn.

Wilt u aan ons laten weten of u aanwezig bent? Dit kan via secretaris@8october.nl. Dan kunnen wij daarmee rekening houden bij de inrichting van de zaal.

Met ontzettend vriendelijke groet,

Frits Westerkamp

voorzitter

shareShare


ALKMAARDERS OPGELET!

Word ook lid van de 8 October Vereeniging!

AANMELDEN  

vraag of opmerking?

E-mail

info@8october.nl

Postadres

8 October Vereeniging Alkmaar Ontzet
Postbus 3068
1801 GB Alkmaar

IBAN

NL78RABO0396422713

Hosting door SQR.nl

Digital Marketing door digitopa.nl

Info

{{msg.body}}

×