Sing-a-Long Beejay & The MP en Vive les Gueux

Datum: 7 Oktober

Locatie: Victorieplein

Tijdstip: 19.15 - 20.00 uur

Weer ouderwets losgaan!

Speciaal voor de viering van Alkmaar Ontzet wordt het Canadaplein omgetoverd tot het Victorieplein! De hele dag vinden er activiteiten en muziekoptredens plaats voor jong en oud. 

Van 19.15 tot 20.00 uur (tijd onder voorbehoud) kun je keihard meezingen met de hippe versies van het Alkmaar Stedelied, De Zilvervloot, Al die willen te kaap’ren varen, maar ook met de naar Alkmaars Ontzet bewerkte versies van Ik ga zwemmen (De Spanjaarden) en Het duurt te lang (De brief in de polsstok). Dit mag je niet missen! Voor het eerst op het Canadaplein de Sing-a-Long op groot podium. Een weergaloze show van een unieke combi tussen twee Alkmaarse giganten. Je kans om weer eens ouderwets los te gaan! Op het grote scherm kun je de teksten eenvoudig lezen en meezingen.  

Beejay & The Memphis Project is de bekende Noord-Hollandse Coverband met 12 muzikanten. In het oog springt de vijfkoppige blazerssectie. De helft van de muzikanten komt uit Alkmaar en de band is bij Alkmaar Ontzet o.a. bekend van de vernieuwde uitvoering van het Alkmaar Stedelied, de podia bij het Gulden Vlies, het Ontzetfeest in De Vest en natuurlijk De Minikoraal Alkmaar samen met Vive les Gueux bij Podium Victorie. Met Vive les Gueux is het altijd een feestje! Een bijzondere groep die door middel van zang, spel en fantastische kleding een beeld schetst van het leven in het strijdgevoel van de 80-jarige oorlog. Als je deze groep samen met de muzikanten van Beejay & The Memphis Project op een podium zet, is het feest gegarandeerd.

Deel via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp