LID WORDEN

De eerste spijker

De eerste spijker!

Het is bijna zover. De vrijwilligers van de Grote Middagoptocht gaan beginnen met bouwen. Zo kunnen we over een paar weken tijdens de viering van Alkmaar Ontzet een “Spaakmakend” indrukwekkende Grote Middagoptocht laten zien aan alle Alkmaarders!

Tijdens de algemene ledenvergadering afgelopen mei is het thema 2019 bekend gemaakt. De titels en tekeningen van de te bouwen wagens werden aan de leden van onze Vereeniging gepresenteerd.

De herdenking én viering van Alkmaar Ontzet 2019 staat in het teken van het thema  ‘’Spraakmakend”.  De grote middagoptocht heeft als werktitel  ,, Spraakmakende vrouwen ”.

Er is niet stilgezeten. Eind juli werden de wagens van elkaar afgetakeld. Er werd schoongemaakt, ingericht en inspirerende ideeën met elkaar gedeeld.

Het officiële startsein, de eerste spijker, zal dit jaar worden geslagen door de voorzitter van de 8 October Vereeniging, Dhr Frits Westerkamp. Afgelopen jaar was het de eer aan Kaasvader Willem Borst, om de eerste spijker te slaan. Hij deed dit op zeer originele wijze.

De eerste spijker zal maandagavond 26 augustus om 20.00 uur in de hal aan de Laanenderweg 61 in Alkmaar. De hal is vanaf 19.00 uur open. 

De commissie Grote Middagoptocht, alle bouwers, deelnemende verenigingen, commissieleden, bestuursleden en een ieder die de 8 October Vereeniging een warm hart toedraagt, is uitgenodigd om bij het startsein op maandagavond 26 augustus, vóór 20.00 uur, aanwezig te zijn. 

shareShare


ALKMAARDERS OPGELET!

Word ook lid van de 8 October Vereeniging!

AANMELDEN  

vraag of opmerking?

E-mail

info@8october.nl

Postadres

8 October Vereeniging Alkmaar Ontzet
Postbus 3068
1801 GB Alkmaar

IBAN

NL78RABO0396422713

Hosting door SQR.nl

Digital Marketing door digitopa.nl

Info

{{msg.body}}

×