LID WORDEN

De Algemene Leden Vergadering komt er aan

Ieder jaar een belangrijk moment voor onze vereniging. Want daarmee start zo’n beetje ons 8 October ‘seizoen’. Dat wil niet zeggen dat verschillende commissies de afgelopen maanden stil hebben gezeten…. Absoluut niet! 

Het thema van de Grote Middag optocht is bijvoorbeeld al gekozen en de ontwerpers van de wagens zijn al volop de slag! Een van de belangrijke agendapunten van de ALV is dan ook ieder jaar weer het bekend maken van het thema. Verder is de ALV een moment om terug te kijken en vooruit te blikken. Afgelopen jaar werden er een aantal nieuwe bestuursleden geïntroduceerd. 

Dit jaar nemen dus alle oud bestuurders echt afscheid. Oud voorzitter Bas de Regt, Els de Boer, commissie maaltijden en traktaties en Frans Tauber commissie muziek. 

Als lid van de 8 October Vereeniging heeft u op de ALV de kans om deze oud bestuurders te bedanken voor hun GROOTSE inzet voor de vereniging!

De Algemene Leden Vergadering vindt plaats op dinsdag 14 mei om 20:00 uur in Grand Café Koekenbier. Alle leden van de 8 October Vereeniging ontvangen hiervoor binnenkort een uitnodiging.

shareShare


ALKMAARDERS OPGELET!

Word ook lid van de 8 October Vereeniging!

AANMELDEN  

vraag of opmerking?

E-mail

info@8october.nl

Postadres

8 October Vereeniging Alkmaar Ontzet
Postbus 3068
1801 GB Alkmaar

IBAN

NL78RABO0396422713

Hosting door SQR.nl

Digital Marketing door digitopa.nl

Info

{{msg.body}}

×