LID WORDEN

Viering Alkmaar Ontzet 2020

Beste leden,

Allemaal hebben we dinsdag 21 april aan de buis gekluisterd gezeten om naar de persconferentie van minister-president Rutte te kijken. We snakten naar verlossende woorden, maar snel werd duidelijk dat we ons geduld, gezonde verstand, maar vooral onze afstand echt nog langere tijd moeten bewaren. Ook in Alkmaar en omstreken.

Normaal gesproken zijn bestuur en vrijwilligers nu al bezig met het voorbereiden van de komende viering. Maar een heel aantal beperkende maatregelen blijft tot ruim na de zomervakantie van kracht en het is nog onduidelijk of grote evenementen na 1 september wél mogen doorgaan en onder welke voorwaarden dat zal zijn. Daarom is het verstandig om na te denken hoe Alkmaar Ontzet dit jaar op een andere manier herdacht en gevierd kan gaan worden.

Graag willen we u laten weten dat de 8 October Vereeniging Alkmaar Ontzet zich daarop aan het voorbereiden is. Onze vrijwilligers en het bestuur zijn drukdoende om ervoor te zorgen dat de viering 2020, mogelijk in aangepaste vorm, wel kan plaatsvinden. Per onderdeel wordt bijvoorbeeld bekeken of dit gewoon door kan gaan, aangepast dient te worden of dat een alternatief wenselijk is.

De komende weken zullen bestuursleden en vrijwilligers veelvuldig overleg hebben met elkaar, met de gemeente en met andere belanghebbenden. Zo gauw wij meer nieuws hebben, bent u de eerste die het hoort.

Ondanks dat het op dit moment nog onduidelijk is hoe de viering er exact uit gaat zien, is voor ons één ding heel zeker: op 8 oktober 2020 viert Alkmaar de VICTORIE!
Blijf daarom gezond en vergeet niet: samen staan we ONTZETtend sterk!

Namens het bestuur,
Frits Westerkamp
Voorzitter

shareShare


ALKMAARDERS OPGELET!

Word ook lid van de 8 October Vereeniging!

AANMELDEN  

vraag of opmerking?

E-mail

info@8october.nl

Postadres

8 October Vereeniging Alkmaar Ontzet
Postbus 3068
1801 GB Alkmaar

IBAN

NL78RABO0396422713

Hosting door SQR.nl

Digital Marketing door digitopa.nl

Info

{{msg.body}}

×