Veelgestelde vragen

De Ontzettend Alkmaarse Kennisquiz

Spelregels

De quiz bestaat uit 8 rondes van 10 vragen. Alle vragen zijn meerkeuzevragen. Iedere ronde heeft zijn eigen thema.

Bij iedere ronde is 1 ronde prijs te winnen. De winnaars van de eerste 4 rondes worden aan het einde van de pauze bekend gemaakt. De winnaars van de laatste 4 rondes worden na de quiz bekend gemaakt.

Ieder team kan maar 1 ronde prijs winnen. Het team ontvangt de eerste ronde prijs waar ze eerste op worden en zijn daarna uitgesloten van het winnen van ronde prijzen voor de verdere quiz. 

Naast de ronde prijzen is er een eerste, tweede en derde prijs voor de totaalscore van de quiz. Deze zal ook na afloop van de quiz bekend worden gemaakt. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Hoe word ik lid van de 8 october Vereeniging?
Via https://8october.nl/lid-worden kun je heel makkelijk lid worden van onze Vereeniging. Vanaf 10 euro per jaar ben je al lid en ondersteun je de evenementen rondom en op 8 oktober.

Waarom hebben we je e-mailadres precies nodig?​
Omdat je dan aanpassingen zelf online kunt doen en op de hoogte blijft van al het nieuws van de vereeniging!  

Aanpassen van gegevens na registratie van je e-mailadres werkt als volgt:
Ga naar https://8october.nl/password en vul hier je e-mailadres in. Je ontvangt dan een mailtje (check even de spam als je geen mailtje ziet) met instructies. Je kunt dan een wachtwoord maken waarmee je kunt inloggen, samen met je e-mailadres. Vervolgens kun je je gegevens aanpassen/aanvullen.
Deze gegevens heb je nodig om in te loggen en je gegevens actueel te houden. Als je je wachtwoord niet meer weet, klik je op deze link en volg je de instructies die je vervolgens krijgt: https://8october.nl/password

Let op! je kan maar 1 keer je e-mailadres gebruiken!

Ik heb geen bewijs van lidmaatschap ontvangen. Hoe kan dat? 
Het bewijs van lidmaatschap, dat valt medio september bij al onze leden in de brievenbus. Is deze niet bij je op de deurmat gevallen en ben je wel lid van onze Vereeniging? Neem dan even contact met ons op via info@8october.nl We kijken met je mee. 

Ik ben na 8 september lid geworden, hoe kom ik aan mijn bewijs van lidmaatschap? 
Als je na 8 september lid geworden bent van de Vereeniging dan ontvang je geen lidmaatschapskaart per post. Wel ontvang je een bevestigingsmail waarmee je de Victorietas op kunt komen halen. 

Waar kan ik de Victorietas ophalen?
In de speciale Victorietas “Drive-Through” bij het AZ Stadion. Ook dit is uniek voor Alkmaar dus daar wil je natuurlijk doorheen gereden hebben. En als je even moeten wachten is dat ook al een feestje, wij zorgen voor live muziek.

Ik wil graag meedoen met de Alkmaarse Kennisquiz. Waar kan ik mijn team opgeven? 
Dit kun je doen op de avond van 8 oktober via onze website. Vanaf 19.10 is het mogelijk om in te schrijven. Daarna ontvang je van ons een code om mee te kunnen doen. 

Ik wil graag weten welke ingrediënten en producten er in de ONTZET-box voor schollen zitten. Kan dat? 
Elke ONTZET-box bevat: wit en bruin brood, krentenbollen, crackers, ontbijtkoek, smeerboter, hagelslag, jam, pindakaas, smeerkaas en pakjes fruitwater. 

Voor eventuele allergenen verwijzen we naar de etiketten van de producten 


ALKMAARDERS OPGELET!

Word ook lid van de 8 October Vereeniging!

AANMELDEN

vraag of opmerking?

E-mail

info@8october.nl

Postadres

8 October Vereeniging Alkmaar Ontzet
Postbus 3068
1801 GB Alkmaar

IBAN

NL78RABO0396422713

Website en Ledenregistratie door invenyte.com
Hosting door SQR.nl

Info

{{msg.body}}

×