Veelgestelde vragen

Hoe word ik lid van de 8 october Vereeniging? 

Via https://8october.nl/lid-worden kun je heel makkelijk lid worden van onze Vereeniging. Vanaf 10 euro per jaar ben je al lid en ondersteun je de evenementen rondom en op 8 oktober. 

Ik heb geen bewijs van lidmaatschap ontvangen. Hoe kan dat? 

Het bewijs van lidmaatschap, dat valt medio september bij al onze leden in de brievenbus. Is deze niet bij je op de deurmat gevallen en ben je wel lid van onze Vereeniging? Neem dan even contact met ons op via info@8october.nl We kijken met je mee. 

​Is de zuurkoolmaaltijd gratis of moet ik bijbetalen? 

De zuurkoolmaaltijd is gratis voor de leden van onze Vereeniging. Per lidmaatschap ontvang je twee zuurkoolbonnen. Je kunt dus gezellig iemand meenemen. Vergeet niet om de bonnen op te halen in het Stedelijk Museum Alkmaar. De data waarop dit mogelijk is staan vermeld op het bewijs van lidmaatschap. 

​Ik kom niet uit Alkmaar, mag ik wel zuurkool mee-eten? 

Ja hoor! Ieder mag en kan lid worden van onze Vereeniging en dus gezellig met ons mee-eten. 

Hoe kan ik toch een zuurkoolbon krijgen als ik niet naar de ophaaldagen kan? 

Je kunt ook een ander met jouw lidmaatschapskaart naar een van de ophaaldagen laten gaan. Diegene kan dan de zuurkoolbonnen voor je ophalen.

Ik heb betaald maar heb opgezegd; wat nu? 

Je kunt binnen 30 dagen zelf storneren bij jouw bank. Hiermee wordt het automatisch geïncasseerde bedrag teruggestort. Let op: je krijgt dan ook geen kans meer op de voordelen die het lidmaatschap biedt!

Ik wil mijn gegevens inzien, controleren of wijzigen, maar mijn e-mailadres wordt niet herkend. Nu lukt het me niet om een wachtwoord te krijgen. Wat doe ik nu? 

Via https://8october.nl/password of stuur een e-mail aan leden@8october.nl met vermelding van het lidnummer, naam en adres. Vraag of de ledenadministratie je mailadres wil aanpassen/verwerken. Dan komt het vanzelf in orde. 

Het lijkt me leuk om mee te doen met het de Jeugdoptocht. Hoe werkt dat? 

Je hoeft je om mee te lopen met de jeugdoptocht niet vooraf in te schrijven. Kom gewoon gezellig naar het Nassauplein. We verzamelen daar om 9.30. Kom op tijd, want dan kan de jury je goed bewonderen. 

ALKMAARDERS OPGELET!

Word ook lid van de 8 October Vereeniging!

AANMELDEN

vraag of opmerking?

Email

info@8october.nl

Postadres

8 October Vereeniging Alkmaar Ontzet
Postbus 3068
1801 GB Alkmaar

Hosting door SQR.nl website door 8180.nl

Info

{{msg.body}}

×