Veelgestelde vragen

Hoe word ik lid van de 8 october Vereeniging? 
Via https://8october.nl/lid-worden kun je heel makkelijk lid worden van onze Vereeniging. Vanaf 10 euro per jaar ben je al lid en ondersteun je de evenementen rondom en op 8 oktober.

Ik heb geen bewijs van lidmaatschap ontvangen. Hoe kan dat? 
Het bewijs van lidmaatschap, dat valt medio september bij al onze leden in de brievenbus. Is deze niet bij je op de deurmat gevallen en ben je wel lid van onze Vereeniging? Neem dan even contact met ons op via info@8october.nl We kijken met je mee. 

Ik ben na 8 september lid geworden, hoe kom ik aan mijn bewijs van lidmaatschap? 
Als je na 8 september lid geworden bent van de Vereeniging dan ontvang je geen lidmaatschapskaart per post. Wel ontvang je een bevestigingsmail waarmee je de Victorietas op kunt komen halen. 

Wanneer kan ik de Victorietas halen?
Op zondag 4 oktober 2020 vanaf 09.00 uur tot 17.00 uur. Op de ledenkaart of in de bevestigingsmail staat een tijdsslot vermeld. Binnen dat tijdsslot kun je de tas op komen halen.

Waar kan ik de Victorietas ophalen?
In de speciale Victorietas “Drive-Through” bij het AZ Stadion. Ook dit is uniek voor Alkmaar dus daar wil je natuurlijk doorheen gereden hebben. En als je even moeten wachten is dat ook al een feestje, wij zorgen voor live muziek.

Ik wil graag meedoen met de Alkmaarse Kennisquiz. Waar kan ik mijn team opgeven? 
Dit kun je doen op de avond van 8 oktober via onze website. Vanaf 19.10 is het mogelijk om in te schrijven. Daarna ontvang je van ons een code om mee te kunnen doen. 

ALKMAARDERS OPGELET!

Word ook lid van de 8 October Vereeniging!

AANMELDEN

vraag of opmerking?

Email

info@8october.nl

Postadres

8 October Vereeniging Alkmaar Ontzet
Postbus 3068
1801 GB Alkmaar

IBAN

NL71RABO0149823134

Website en Ledenregistratie door invenyte.com
Hosting door SQR.nl

Info

{{msg.body}}

×